A szálhegesztő készülék megvásárlását követően, mi felajánlunk Önnek egy eredeti csomagulású új készüléket. A termékek megfelelnek az iparággal szemben támasztott követelményeknek és a vállalat a következő szolgáltatásokat nyújtja:

Élethosszig tartó garancia, ingyenes alkatrészek. A következő felsorolás tartalmazza, azon kivételeket melyekre az előbb említett szolgáltatás nem érvényes:
A、A száltörő, krimpelő, szálcsupaszoló, száltartó, az olyan eszközök melyeknek az élettartama függ a használat gyakoriságától.
B、Az elektrodák fogyóeszközök, 3,000 hegesztést követően elhasználódnak.
C、Az akkumulátor garanciás 1 évig, ha az akkumulátor sérült vagy nem lehet feltölteni a vásárlást követő egy évben kicseréljük.
D、A természeti katasztrófák vagy más előre nem látható külső körülmények által okozott sérülések vagy hibák.
E、Ha az emberi gondatlanságból fakadóan a gép megütődik, leesik illetve egyéb tényezők miatt sérül.
F、A cégünk engedélye nélküli jogtalan szétszereléssel, javítással egyidejüleg cégünk fenntartja a jogot a további felelősségre.
G、Mi biztosítjuk az ingyenes alkatrészeket vagy készüléket, de a szállítás-, és a vám költségeit az Ügyfél állja.
Signal Fire 2
Töltse le a telefonkészülékére a Signal Fire APP-ot, a Bluetooth-ot kapcsolja be, ezután a szálhegesztő és a telefon összekapcsolható egymással (a szálhegesztő nem igényli a szoftvert a működéshez).
Nagy menyiségű adattámogatást kapHelymeghatározás engedélyezésével, automatikusan beállíthatjuk Önnek a helyszínt és beimportálhatjuk a más felhasználók által használt megfelelő paramétereket az adott éghajlatnak megfelelően, a legjobb eredmények elérése érdekében.Miután csatlakoztattuk a telefonkészüléket a hegesztési idő és veszteség, helyszín, helyszíni képek és egyéb paraméterek felkerülnek a szerverre. Ezek megoszthatóak üzenetben és e-mailen keresztül. Ezzel megkönnyíti a jövőbeni hibaelemzéseket, felelősség azonosításokat és karbantartásokat.A projektfolyamatának megosztásával, növeleheti, a hitelességét és ezáltal új üzleti lehetőségekhez juthat hozzá.


Signal Fire APP egy menedzsment szoftver, amely segít a csapat irányításában, és javítja a munka hatékonyságát.

SIGNAL FIRE TECHNOLOGY CO., LTD. 2013-©All rights reserved / Minden jog fenntartva

Magyarországi Képviselet, Importőr és Szervíz:
Agenda-Age Kft
Web: https://www.agendaage.hu/
Cím: 1095 Budapest, Soroksári út 48. (8-as épület földszint)
Tel.: (06-1) 313-1073, 313-1072, 210-9235
email: info@agendaage.hu, ugyvezeto@agendaage.hu, service@agendaage.hu